SPECIALITEITEN
HIERMEE KUNNEN WE JE VAN DIENST ZIJN
SOFTWARE
Software, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Maatwerk is hier standaard. Wij richten ons vooral op online software.
WEBSITES
Een goede website is belangrijk voor een bedrijf. Goede uitstraling op internet bereikt veel mensen!
HOSTING
Om een website online te zetten is er een ruimte nodig op internet. Wij bieden deze ruimte aan in verschillende soorten en maten.
VERKOOP
Om een totaalpakket te kunnen bieden leveren wij ook nieuwe en gebruikte hardware, een groot en varierend aanbod.
PORTFOLIO
VOORBEELDEN VAN WEBSITES DIE WIJ GEMAAKT HEBBEN
WEBSITES
OOK ONLINE GOED BEREIKBAAR ZIJN
Voor een bedrijf is het van belang dat ze op internet goed bereikbaar zijn, een digitaal visitekaartje van je bedrijf. Daarom van belang dat het er goed uitziet!

Wij kunnen je volledig helpen met het realiseren van een website voor je bedrijf. Dit betekent dat wij de gehele procedure kunnen regelen voor het opzetten van een website. Door het goede contact dat we hebben met een grafisch ontwerpster zijn we als team in staat om een professioneel ontwerp te maken voor de website. Dit ontwerp is uniek en geheel naar eigen wensen.

Tijdens het bouwen houden we je op de hoogte van het proces. Hiermee zie je de website stapsgewijs tot het eindresultaat komen. Uiteraard is er de optie, om als de website af is, dat je zelf de website bij kan houden in onze eigen CMS. De Klok CMS. In die tool kan je foto's bijwerken, teksten aanpassen, nieuwe producten toevoegen en nog veel meer.

Om het compleet te maken kunnen we ook een domeinnaam reserveren, de hosting regelen en een goede mailoplossing aandragen met Office 365.

We zijn trots dat we al vele tevreden klanten hebben, neem een kijkje in het portfolio om te zien welke website we al gemaakt hebben.

Interesse in een nieuwe website? Mail of bel ons om te horen wat voor je kunnen betekenen!
OFFERTE AANVRAGEN
SOFTWARE
ONZE TROTS
PARTNERS
MERKEN WAAR WIJ VEEL MEE DOEN
TEAM
WIJ ZETTEN ONS IN VOOR JOU
Henk Jan Klok

Development, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Hoe kan ik jou bedrijfsprocessen gestroomlijnder te laten lopen? Daag me uit!

Julien Povee

Full Stack Webdeveloper dat zich vooral specialiseerd in het bouwen van maatwerk websites naar wens van de klant.
Ik luister graag naar uw wensen & denk graag mee.

Jordan Bel

Ik ben hier begonnen als een echte rookie. gelukkig heeft dit bedrijf mijn kennis heel erg vergroot. Waardoor ik me nu kan identificeren als een junior fullstack web developer en al jouw problemen kan oplossen.

VERKOOP
NIEUWE EN GEBRUIKTE HARDWARE
Om een totaal pakket te kunnen bieden verkopen we ook nieuwe en gebruikte hardware. Kwaliteit en snelheid staat daarin voorop! Heb je dus een nieuwe laptop of computer nodig, laat het ons weten en we maken een passende prijs.

Ook voor hardware voor op de werkvloer ben je bij ons op het goede adres. Labelprint oplossingen en barcode scanners, daar zijn we ook goed in!
CONTACT
STUUR ONS VRIJBLIJVEND EEN BERICHT
Copyright © 2023 | Klok Software
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag | 08:30 - 17:30
Adres: Fokkerstraat 21, Leerdam